seo-kursus.dk

SEO for begynder

kr. 6.250,00kr. 25.000,00

Online SEO kursus for dig der vil lære SEO-optimering fra bunden.

Ønsker du delbetaling så kontakt mig på b4b@niipit.com

Teknikken i dette SEO kursus har jeg brugt i mange år. Teknikken er blevet fin pusset og virker til punkt og prikke.

På online kurset lære du om

  • Søgeord
  • Overskrifter
  • Tekster
  • Billeder

Du lære hvordan disse 4 ting hænger samme og hvordan du udnytter dem så de giver 100% værdi på din hjemmeside / webshop.

Kurset er et online selv studie der er indelt i lektioner. Når du har været hver lektion igennem så er du klædt på til at top tune din hjemmeside – 1 url af gangen.

Du har adgang til kursus materialet i 12 måneder – efter få måneder ligger dette på rygraden og du har ikke brug for kurset efter 12 måneder. Dette kursus vil give dig værktøjer der er så nemme at udføre at de bliver en helt naturlig del af at lave indhold til din hjemmeside der er top trimmet inde det kommer online.

Vil du have mere SEO undervisning…

Er du en af dem der bare gerne vil have hjælp undervejs og du ikke vil nøjes med at lave selvstudie så er pakken med FB community lige dig. Her bliver du sat sammen med andre der lige som dig er nybegynder hvor i kan hjælpe hinanden og dele tips og tricks.
Det er også gruppen hvor du kan stillespørgsmål og få hjælp undervejs. Denne gruppe får du livslang medlemsskab.

Vil du have endnu mere SEO 1 til 1 undervisning…

Ja der er også muligheden at du kan få 1 til 1 undervisning hele 6 gange. Jeg kender selv til det at sidde fast i et online kursus og så sker der ikke mere… men det behøver ikke ske her. Når du tilmelder dig denne pakke med 1 til 1 undervisning så kan du få 6 x 30 min 1 til 1 online sparring med SEO eksperten – Ja du læste helt rigtigt. Du kan smide en mail og så finder vi et tidspunkt hvor vi begge kan hurtigst muligt, ofte samme dag og så kan du i 30 min få hjælp til lige netop det du sidder fast i. Du får ingen ekstra regning eller andet. Du får 3 timers 1 til 1 hjælp til langt under prisen hvis du bestiller det i denne pakke.